MIJN VERHAAL

Mijn verhaal begint bij een Facebookbericht van Tattooshop Miss Monroe. Er stond een advertentie voor hulp in de shop. Waarschijnlijk waren de uren niet genoeg om mijn huidige baan te vervangen, maar hoe tof zou het zijn?! Even voor het beeld: Miss Monroe is een grote, lichte, luxe tattooshop, iedereen is welkom en de sfeer is super. Bovendien is het opgezet door Folkert die ik ken vanaf dat ik een klein meisje was, mijn ouders zijn al lange tijd bevriend met hem. 

Ondanks dat ik wist dat de uren niet genoeg zouden zijn en de kans klein was dat ik het zou kunnen combineren met mijn huidige werk, besloot ik toch een berichtje te sturen. Het was leuk Folkert na lange tijd weer te spreken en na wat heen en weer geapp kwamen we  tot de conclusie, dat het inderdaad niet te combineren was. Folkert maakte de opmerking:

Deze kans heb ik niet voorbij laten gaan.

Wat als grapje bedoeld was, pakte als carrière uit!

Mijn CV is behoorlijk lang omdat ik nooit 'de' baan gevonden had die ik met liefde en plezier wilde doen tot aan mijn pensioen. 'Professional body piercer' was tot nu toe niet bij me opgekomen. Ik ben me erin gaan verdiepen en heb met een professionele piercer gesproken, die al meer dan 20 jaar ervaring heeft, (George van piercingstudio 4u in Gouda) om te kijken of dit ook echt iets voor mij is. Het voelde goed, dit is 'de' baan. Twee weken later ben ik bij George begonnen met een opleiding tot 'Professional body piercer', Want als ik het doe, doe ik het goed en ga ik er voor de volle 100% voor.

Miss Monroe

Met veel plezier heb ik ruim 1,5 jaar bij Miss Monroe gewerkt. Ik heb hier een mooie start van mijn carrier mogen maken. In deze periode is er een overname van Miss Monroe geweest. Helaas was een Tattooshop runnen niet hun ding en hebben hebben de nieuwe eigenaren na een half jaar besloten te stoppen dit was in December 2022.

Sideburn Tattoo & Piercings

Na Miss Monroe heb ik nog ongeveer een jaartje bij tattooshop Sideburn in Hilversum gewerkt. Het slogan: Quality Work Isn’t Expensive… It’s Priceless. Hier heb ik met veel plezier gewerkt. Helaas moest ook deze vrij nieuwe tattooshop de deuren sluiten na een aantal financiële tegenslagen. 

Koestraat Tattoo

Waar de eene deur dicht gaat, gaat er een andere open. Nu werk ik sinds begin 2024 bij Koestraat Tattoo in Amersfoort. Met een super leuk, groot, jong en gevarieerd team. Deze tattooshop zit sinds februari 2024 op de Arnhemsestraat 12. Wij kijken naar mogelijkheden om het piercen nog meer te kunnen verbeteren, zo word er o.a. gewerkt aan een meer passende werkplek en een groter assortiment aan sieraden. Ook heb ik mij ingeschreven voor een aantal cursussen waaronder auriculotherapie. Auriculotherapie is een ander woord voor oor acupunctuur. Door deze cursussen te volgen hoop ik meer inzicht te krijgen in de effecten van het piercen in het oor en acupunctuur/ piercen tegen pijn / gezondheidsklachten. In 2025 hoop ik genoeg kennis te hebben opgebouwd om ook medische piercings te kunnen zetten.